13.4 C
Sălaj
5 octombrie, 2024

Vlăduța Lupău dă vestea despre cel de-al doilea copil: „Eu am un frate, la fel și soțul meu, e bine să nu rămâi singur pe lume”

În vara anului 2022, Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru prima dată. Acum, artista din Sălaj vorbește deja despre cel de-al doilea copil. Cântăreața crede cu tărie că nu este bine să fii singur pe lume și se dă drept exemplu pe ea și pe soțul ei, fiecare dintre ei având câte un frate.

28 feb. 2024, 08:41

4 poze |

Vlăduța Lupău intenționează să-i dăruiască micuțului Iair un frățior sau o surioară. Și-ar fi dorit ca Iair să fie pasionat de fotbal, ca tatăl lui, dar se pare că micuțul este mai mult atras de microfon și de instrumentele muzicale.

Vlăduța Lupău, anunțul despre cel de-al doilea copil: „Eu am un frate, Adi la fel, e bine să nu fii singur pe lume”

Totuși, artista speră ca următorul bebe să fie tot băiețel și, poate, să moștenească pasiunea tatălui – fost portar la CFR Cluj – pentru fotbal.

„ Poate dacă o să mai am un băiat. Da, ne gândim la frați. Eu am crescut cu frate, la fel și Adi, e frumos să nu rămâi singur pe lume ”, a mai spus Vlăduța Lupău în platoul emisiunii „

Iair nu a fost un copil-problemă, astfel că Vlăduța nu a întâmpinat prea multe provocări în rolul de mamă. În plus, a beneficiat și de ajutor din partea soțului, dar și a părinților.

„ N-am avut momente grele pentru că am avut întotdeauna parte de ajutor, trebuie să recunosc. Având în vedere cariera pe care o am, nu am cum să nu am ajutor. Mă ajută bunicii, plus Adi în permanență acasă, și n-am avut momente grele ”, a mai dezvăluit artista.

Citeste si

Adi Rus, un soț romantic

Și pentru că luna februarie a fost luna dragostei, Vlăduța nu a ezitat să povestească despre răsfățul de care a avut parte din partea soțului de Dragobete.

„S oțul meu este romantic prin cuvinte frumoase, fapte, gesturi, printr-un buchet de flori, prin iubire, prin grijă. Prima oară m-a cucerit cu aspectul fizic ”, a spus Vlăduța Lupău, la Pro TV.

Acum, Vlăduța Lupău, Adrian Rus și fiul lor se pregătesc pentru un concediu în Maldive. Vacanța era programată în luna ianuarie, dar a fost anulată după ce Iair a făcut otită.

Sursa: https://www.romaniatv.net/vladuta-lupau-da-vestea-despre-cel-de-al-doilea-copil-eu-am-un-frate-la-fel-si-sotul-meu-e-bine-sa-nu-ramai-singur-pe-lume_8157601.html

Ultimă oră

Același autor