13.4 C
Sălaj
5 octombrie, 2024

Nicolae Ciucă: „Am foarte mare încredere în tinerii de astăzi. Noi am fost ca ei”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a exprimat încrederea în tinerii din generația actuală, respingând ideea că aceștia ar fi lipsiți de voință și de dorința de a face față provocărilor.

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

a subliniat că discuțiile despre tineri ar trebui să se bazeze pe o perspectivă echilibrată și nu pe generalizări bazate pe câteva sondaje sau rapoarte.

„Nu trebuie să generalizăm și să facem din unul sau două rapoarte de sondaj o caracteristică generală pentru una sau două generații. Eu am foarte mare încredere în tinerii de astăzi, pentru că și noi am fost ca ei”, a declarat acesta în cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL la alegerile locale din Sălaj.

Recomandare din top articole

El a subliniat importanța realizării unei conexiuni între energia tinerilor și experiența celor mai în vârstă pentru a asigura o coeziune și o sinergie între cele două generații.

„Şi-mi aduc aminte şi mă uit la dumneavoastră, cei care suntem, cum s-ar spune, de aceeaşi vârstă, din acelaşi contingent, că la fel aveam şi noi impresia atunci că cei mai cu experienţă se uitau cu neîncredere la noi.

Cred că este o chestiune naturală, doar că noi astăzi avem curaj să vorbim despre chestiunea asta şi trebuie să vorbim şi să le transmitem tinerilor încrederea şi disponibilitatea noastră pentru a putea să realizăm o coeziune şi o sinergie pe această linie, a energiei tinereşti, până la experienţa acumulată după o viaţă”, a spus Nicolae Ciucă.

Precizările șefului PNL vin în contextul în care Cristian Lazăr, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar în Șimleu Silvaniei, a fost în 2020 cel mai tânăr primar de oraș din România, fapt care ilustrează potențialul și angajamentul tinerilor în viața publică și în administrarea comunităților locale, potrivit

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/nicolae-ciuca-crede-in-tinerii-de-astazi-707456.html

Ultimă oră

Același autor