13.4 C
Sălaj
5 octombrie, 2024

Sălaj: Două persoane au căzut într-un bazin tehnologic din Valea Pomilor / Ambele victime au fost extrase, dar una nu a putut fi salvată

astăzi, 17:14

Două persoane au căzut, miercuri, într-un bazin tehnologic din Valea Pomilor, judeţul Sălaj, fiind chemaţi pompierii. Ambele victime au fost extrase, dar una nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

”Pompierii sălăjeni au fost solicitaţi în cursul prânzului să intervină pentru salvarea a două persoane căzute într-un bazin tehnologic amenajat în localitatea Valea Pomilor. Cele două persoane au fost extrase urgent de pompieri”, anunţă, miercuri, SIU Sălaj.

Sursa citată a precizat că o victimă era conştientă şi a fost transportată la UPU SMURD Zalău, iar cea de-a doua victima era inconştientă.

. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz

”Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. La locul evenimentului a fost identificata încă o persoană implicată în eveniment care acuza stare de rău. Aceasta a fost de asemenea transportată la spital”, a mai transmis sursa citată.

Sursa citată a precizat că la eveniment au participat forte şi mijloace din cadrul Detasamentului de pompieri Zalău, Serviciul de ambulanta judetean, un elicopter SMURD, şi echipaje de politie.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/salaj-doua-persoane-au-cazut-intr-un-bazin-tehnologic-din-valea-pomilor-ambele-victime-au-fost-extrase-dar-una-nu-a-putut-fi-salvata-1922401412242024061721627526

Ultimă oră

Același autor