13.4 C
Sălaj
5 octombrie, 2024

Tatăl Sarei, fata de 16 ani răpită, a făcut declarații: Știm cine a răpit-o. A prins-o de cap și a băgat-o în mașină forțat

13.07.2024 19:03

O fată de 16 ani ar fi fost răpită din localitatea Dragu.

Poliția Română anunță că polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida – IPJ Sălaj au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie care a transmis că fiica ei a fost luată cu forța din centrul localității Dragu. Fata se numește Doboș Sara și are vârsta de 16 ani.

Serviciul de Investigații Criminale Sălaj a preluat cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Cercetările se fac, așa cum transmite Poliția Română într-un comunicat, ” sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea identificării minorei și a persoanei bănuită de comiterea faptei ”.

Autoritățile o caută pe fată, inclusiv cu elicopterul.

VEZI VIDEO AICI:

Presupunerile tatălui

Tatăl fetei, Andrei Doboș, a făcut declarații.

„ Știm cine a luat-o, a răpit-o. Îs niște persoane de la noi din localitate. O bătut-o. Fata a fost la un magazin să cumpere o sticlă de apă plată pentru o fetiță de un an și 8 luni. Fetița a fost cu ea într-un cărucior. În timp ce s-a întors de la magazin a oprit o mașină lângă ei – și a mai fost încă un nepot de-al meu de 16 ani. Pe copil l-a bătut, l-a aruncat într-un șanț și pe fiică-mea a prins-o de cap și a băgat-o în mașină forțat. Fetița mică a rămas în cărucior acolo ”, a declarat Andrei Doboș la Antena3CNN.

Întrebat ce intenții au suspecții cu fata, tatăl a zis: „ Nu știu, cred că vor să o scoată din țară , nu știu, mafie mare ”.

„ Eu nu știu 100%, dar asta cred eu că ar fi ”, a răspuns când a fost întrebat dacă este vorba despre o rețea de carne vie.

Poliția Română transmite că „ persoanele care dețin informații utile cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție ”.

13 iul 2024, 20:01

Sursa: https://www.dcnews.ro/tatal-sarei-fata-de-16-ani-rapita-a-facut-declaratii-stim-cine-a-rapit-o-a-prins-o-de-cap-si-a-bagat-o-in-masina-fortat_965662.html

Ultimă oră

Același autor