13.4 C
Sălaj
5 octombrie, 2024

ULTIMĂ ORĂ: O nouă crimă șocantă cutremură România! O femeie din Zalău a murit, după ce a participat alături de soț la o petrecere

Nici bine nu am intrat în 2024, că deja crimele curg pe bandă rulantă. După ce a fost descoperită crima din Vâlcea trasă la indigo după celebrul caz Elodia, o altă crimă șochează România.

04 ian. 2024, 13:45

O nouă crimă șocantă cutremură România!

O nouă crimă șocantă cutremură România! O femeie din Zalău a murit în noaptea de miercuri spre joi, după ce a participat alături de soțul său la o petrecere.

Citește și

Din primele informații, se pare că victima a căzut de la etajul trei al unui bloc situat în cartierul Porolissum din Zalău, după o ceartă aprinsă pe care a avut-o cu partenerul.

„La data de 4 ianuarie, la ora 02.01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din municipiul Zalău , a fost găsită o persoană decedată. Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, transmite Poliția Sălaj.

Procurorii iau în calcul variata ca întregul conflict dintre cei doi soți să fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Nu este prima crimă șocantă care are loc în Zalău, În urmă cu câteva luni, o femeie a fost ucisă de propriul soț în apartamentul în care locuiau, în urma unui conflict spontan.

Oamenii legii care au mers la fața locului, după ce bărbatul s-a predat de bună voie, au descoperit că femeia a fost strangulată cu un colier din plastic.

În urma acestui tragic incident doi copii au rămas fără părinți.

Un nou caz Elodia în Vâlcea!

Un nou caz Elodia a avut loc în județul Vâlcea, unde o mamă împreună cu fiul său sunt acuzați de omor. Oamenii legii o acuză pe femeie că și-ar fi ucis soțul cu ajutorul fiului lor minor. Cadavrul bărbatului este de negăsit de mai bine de trei ani.

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost plasați sub control judiciar, după mai bine de trei ani de incertitudini.

În 2020, bărbatul a fost dat dispărut de către verișoara sa care nu a mai reușit să dea de el. Atunci când oamenii legii au intrat pe fir, soția bărbatului a susținut că acesta a plecat la muncă în Italia.

Mai mult, ea a și divorțat de soțul său, în lipsă.

La mai bine de trei ani de la dispariția bărbatului, procurorii spun că femeia și băiatul său care nu a împlinit încă vârsta de 18 ani, l-ar fi ucis pe bărbat încă din primăvara anului 2020.

Mai mult, cei doi au scăpat de cadavru și nici în ziua de astăzi nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu acesta.

Atât mama, cât și fiul, au fost supuși unui test poligraf pe care l-au picat, iar în urmă cu câteva zile, după mai multe mărturii și probe strânse la dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus măsura controlului judiciar pentru cei doi.

Acest caz pare tras la indigo cu celebrul caz Elodia, care a cutremurat România.

Sursa: https://www.romaniatv.net/ulima-ora-o-noua-crima-socanta-cutremura-romania-o-femeie-din-zalau-a-murit-dupa-ce-a-participat-alaturi-de-sot-la-o-petrecere_8020646.html

Ultimă oră

Același autor